Счетоводни услуги в София – цени

ФСК Актив е счетоводна кантора, която е специализирана в счетоводното обслужване на всякакъв тип фирми или физически лица. Предлагаме качествен счетоводен продукт на достъпни цени, който може да гарантира възходящото развитие на вашата фирма, да изземе непривични за вас функции, като по този начин можете да се концентрирате върху конкретната си дейност.

Нашият екип от професионалисти има достатъчен опит в счетоводството и се стреми да подхожда индивидуално към всеки клиент. Цените за счетоводни услуги, които ФСК Актив София предлага са балансирани и отговарят на конкретната дейност, която се извършва за всеки отделен клиент. Тарифите са в много голям диапазон и те зависят от редица фактори, както по отношение на конкретната счетоводна кантора, така и във връзка с всяка отделна фирма, която се нуждае и използва тези услуги.

Гарантираме, че срещу парите си ще получите максималния баланс между стойност и качество. Ние предлагаме много удачни схеми за заплащане според от пакета услуги, който сте избрали за счетоводно обслужване на вашата фирма.

Вие можете да се свържете с нас по всяко време за да се консултирате безплатно точно кой  ценови пакет ще е най-удобен за вас и кой пакет най-добре ще отговаря за нуждите на фирмата ви. Цената на услугата зависи от броя на обектите, които се обслужват счетоводно, като съответно ако те са повече цената е по-висока. Зависи и от броя на служителите във фирмата, които ще се обслужват. В зависимост от вида на тяхното осигуряване, предлагаме гъвкави цени на счетоводни услуги в София, удовлетворяващи напълно и двете страни.

Свържете се със Счетоводна кантора Актив

Изпратете запитване, а ние ще се свържем с Вас в най-кратки срокове.

Така няма да имате задължения по отношение на изготвяне на документи за назначаване или за напускане, изготвянето или актуализацията на трудовите досиета, гражданските и трудовите договори, ведомостите за заплати и премии, служебни бележки, болнични и всякакви други справки, от които вашите работници и служителите всеки ден имат нужда.

В зависимост от конкретния клиент и фирма, можем да направим за вас големи отстъпки в цената за счетоводно обслужване, гарантирайки дълготрайно и коректно съвместно сътрудничество, ще изградим доверие и ще си помогнем взаимно за растежа и просперитета на нашия общ бизнес.

Като счетоводна кантора, която акцентира на своето развитие и постоянното усъвършенстване, ФСК Актив държи на своите клиенти и може да им предложи много добри цени за пакетни услуги, включващи целогодишно и пълно счетоводно обслужване. Началото на тази съвместна дейност може да започне със самата регистрация на фирмата и след това де премине през всички етапи на нейното развитие и осчетоводяване. По този начени вие освен, че пестите пари, си гарантирате и постоянно и пълно обслужване, без да имате никакво отношение към цялостния счетоводен процес. Той е наше задължение. Вие само ще получавате реална, обективна, точна и навременна информация.

Нашите тарифи за счетоводни услуги, които предлагаме, са напълно конкуренти с тази на софийските счетоводни кантори с добро име и гарантират високото качество на услугата. Така поддържаме и вашето високо ниво на счетоводна отчетност като надеждно и сигурно предпазваме фирмата ви от всякакви негативни варианти спрямо финансовата и стабилност. Изграждайки взаимно доверие с клиентите си, помагаме не само на нас, но и на тях.