Счетоводни услуги

ФСК Актив предлага счетоводни услуги в София за всички видове физически и юридически лица при спазване на пълна конфеденциалност и използване на най-новите технологии и изисквания за упражняване на модерна счетоводна дейност. Можем да предложим на всеки наш клиент това, от което има нужда той по отношение на счетоводната отчетност на предприятието му.

ФСК Актив има удоволствието да предложи на своите клиенти целия набор от счетоводни услуги, който се използва от всички фирми – АД, ООД или ЕООД. Ние притежаваме богат опит в тази дейност и гарантираме само най-добри резултати за нашите клиенти. Можем да ви консултираме по различни въпроси, които ви вълнуват по отношение на вашия бизнес – от учредяването на търговското дружество от регистрацията на фирмата до цялостното ръководство на вашия финансов портфейл, инвестиции, представяне пред данъчните органи и изготвяне и публикуване на годишните финансови отчети.

Можем бързо и лесно, на изключително конкурентна цена, да регистрираме вашата фирма в София или в друго населено място на страната. Така ще поставите началото на вашия успешен бизнес, а с нашите счетоводни услуги и консултации ще бъдете винаги в крак с времето и ще взимате най-добрите и правилни решения за корпоративното си развитие.

Свържете се със Счетоводна кантора Актив

Изпратете запитване, а ние ще се свържем с Вас в най-кратки срокове.

ФСК Актив предлага всички общоприети стандарти при счетоводното отчитане. Това ни дава увереност да заявим, че следим най-новите изменения в счетоводното законодателство и бързо и адекватно реагираме на всеки казус, който изникне пред нашия клиент. Посредством нашето счетоводно обслужване го държим винаги в течение за движението по сметките му, за неговите задължения, за приходите и разходите. По този начин всеки предприемач може да направи точно и предварително разчетите си, което е от решаващо значение за един успешен бизнес без неприятни изненади.

Счетоводната политика е много важна за всяка фирма. Индивидуалните консултации помагат да правилното позициониране на бизнеса и за получаването на максималните доходи и дивиденти, които той може да предложи. Имаме задължението да правим всичко това за нашите клиенти и да работим индивидуално с всеки един от тях в зависимост от конкретните му желания и нужди, независимо дали работим с тях чрез абонаментно счетоводно обслужване или еднократна услуга.

Счетоводната къща обработва всякакви текущи документи, които са свързани с дейността на фирмата. Предлагаме различни гъвкави решения за пълно счетоводно обслужване, което е напълно законно и прозрачно. По този начин няма да ви се налага да влизате в ненужни конфликти с държавната и общинската администрация, което освен, че е безсмислено, струва скъпо и отнема много време. Ние ще се погрижим да бъдете изрядни и ще можем по всяко време да ви осведомяваме за финансовото състояние на вашето предприятие.

Осигуряваме счетоводно обслужване на фирми в София по отношение на данъчната защита и на данъчното представителство. Изготвяме в срок цялата база от документи и формуляри, които са необходими на фирмата за представяне пред НАП, НОИ, Търговския регистър и всички институции, към които сте задължени да се отчитате. Това е най-практичния вариант за водене на успешен и проспериращ бизнес без никакви рискове. Той ще бъде в ръцете на опитни професионалисти с високо чувство за отговорност и солидни практически и теоретични знания и умения.