Регистрация на ООД

ФСК Актив предлага услугата регистрация на ООД на достъпна цена. Процедурата е относително лесна е не отнема много време и средства, но е добре да се направи от професионалисти в бранша, които познават целия процес. Изискванията за регистриране на ООД са относително лесно изпълними за голяма част от гражданите. Ние ще набавим необходимите документи и ще ги представим на компетентните органи. От вас се изисква само да положите съответните подписи, когато се наложи.

При Дружеството с ограничена отговорност – ООД учредителите са повече от едно лице, които отговарят солидарно за задълженията на дружеството в зависимост от размера на внесения капитал. Това е основната разлика с ЕООД, където собственикът е един и сам носи отговорност за всичките си действия.

Ако изберете счетоводните услуги на ФСК Актив, ще получите разбираеми обяснения по всички въпроси, вълнуващи ви в процеса на регистрация на ООД. Ние ще ви обясним подробно кои са преимуществата и недостатъците на тази форма на юридическо лице, така че да имате възможност да направите възможно най-правилният избор. Независимо от вида на предприемаческа дейностм която ще упражнявате, ООД се явява почти винаги оптимален вариант и регистрацията в тази форма е особено желана.

Свържете се със Счетоводна кантора Актив

Изпратете запитване, а ние ще се свържем с Вас в най-кратки срокове.

Ако сте част от собствениците на ООД, вие ще отговаряте пред кредиторите само с размера на дяловия си капитал на дружеството, който може да бъде символичен. По този начин най-ефективно ще можете да гарантирате финансовата си стабилност и да елиминирате всякакви възможности за големи парични загуби.

Процедурата при учредяване на ООД се осъществява в Агенцията по вписвания. Затова ще се погрижим ние и там ще представим нужните документи за извършване на самото основаване на дружеството. Тази форма позволява да изберете как да се осигурявате. Това също е една от причините нашите клиенти да се насочват към регистрация на фирма като ООД.

Разходите, реализирани в ООД ви се признават от финансовите власти за такива и по този начин вие ще можете да намалявате данъците си. Колкото по-големи разходи прави фирмата ви, толкова по-ниска ще е данъчната ставка. Всички тези подробности, а и още много такива, ще научите от нас ако ни се доверите и оставите в наши ръце регистрирането на фирмата.

Много от клиентите ни предпочитат да продължат работата си с ФСК Актив и след като фирмата им вече е учредена с наша помощ. Това се дължи на безупречния професионализъм на нашите счетоводители, бързото взимане на най-точните решение и индивидуалния подход към всеки клиент. Смело можем да потвърдим, имайки предвид отзивите на дългогодишните ни клиенти, че с ФСК Актив София се работи лесно. Ние предпочитаме практичните делови взаимоотношения, което е от голямо значение за ползотворната ни съвместна работа. Вярваме, че нашия успех е свързан с вашата успешна фирма и затова правим всичко възможно нашите клиенти да са доволни от счетоводните  услуги, които предлагаме.