Регистрация на ЕООД

Счетоводна кантора ФСК Актив София предлага бърза регистрация на ЕООД на достъпна цена, като спазва всички законодателни изисквания и работи в кратки срокове. Ако ни се доверите, бързо ще станете собственик на ЕООД. Така ще имате възможност най-после да работите за себе си, да не се съобразявате с капризи и желания на шефове и колеги, да определяте свободното си време и да не зависите от никого.

При нас ще намерите разбиране, бързина и коректност. Държим на сроковете и гарантираме регистрация на фирма ЕООД за изключително кратко време, определно за този вид процедура – само три дни. Във  ФСК Актив работят единствено доказани професионалисти, които много добре познават материята. Техният опит и експедитивност ще ви спести доста главоболия и ще можете веднага да започнете да развивате замислената от вас дейност.

Предлагаме пълна прозрачност и яснота за целия процес по регистриране на ЕООД, което ще ви вдъхне доверие и няма да изпитвате дори минимални съмнения в коректните ни взаимоотношения. Ние работим експертно и детайлно. На това ни е научил опитът и постоянните контакти с различни клиенти.

При регистрация на ЕООД постъпваме по най-практичния и в същото време удобен и предпочитан от отделния клиент начин, което гарантира успешност на процеса и безпроблемно вписване. Ако ни се доверите, ще се докоснете до професионализъм и коректност, желание за работа и увереност в изпълнението и на най-трудната задача.

Свържете се със Счетоводна кантора Актив

Изпратете запитване, а ние ще се свържем с Вас в най-кратки срокове.

ЕООД – Еднолично дружество с ограничена отговорност е предвидено за регистрация от българското законодателство. Ние ще ви помогнем да вземете правилното решение дали тази форма е най-удачната за вас и за вашия бъдещ бизнес. Особеното тук е, че собственик е едно лице. В този случай по закон вие имате отговорност не само като юридическо, но и като физическо лице. В зависимост от внесения в дружеството капитал можете да направите точна сметка за това. Обикновено собственикът на ЕООД е и негов управител. Изключенията от този случай са малко, което от една страна е добре, защото сами можете да определяте дохода си от вашата дейност. Той може да идва от печалбата, дивиденти, заплата и др.

Ако това е желаната от вас форма на бъдещата ви фирма, ние бързо и лесно можем да подготвим необходимите документи за регистриране и да ги представим пред компетентните органи, които се занимават със самата процедура. Няма да отнеме много време и в рамките на броени дни ще завършим предлаганата от нас регистрация на ЕООД на достъпна цена.

За бъдещето на бизнеса ви няма да има таван и всичко ще зависи само и единствено от вас. Практиката показва, че обикновено едноличното дружество с ограничена отговорност е едно успешно бизнес начинание, което се развива във времето и носи добри доходи на собственика си.