Регистрация на фирма

Регистрацията на фирма е отговорна дейност, която в голяма степен предначертава бъдещето ѝ, в зависимост от това дали ще изберете АД, ЕООД или ООД.  Имаме богат опит в тази дейност и гарантираме висок професионализъм и персонално отношение към всеки клиент. При нас работят отлично подготвени професионалисти, които ще изберат за вас най-удачната форма на фирма и по този начин бизнесът ви да започне с едни гърди пред конкуренцията.

Ние имаме възможност да подготвим всички необходими за регистрацията документи, като собственикът няма почти никакви ангажименти. Така той пести ценно време, като не се лута из различните административни институции, а често хаби и нерви и средства. Можем да гарантираме най-конкурентната цена за регистрация на фирма. Така бюджетът ви няма да се натовари и ще можете успешно да започнете начинанието си без да се притеснявате за средствата си.

Вашето присъствие по време на целия процес на регистрация на фирма ще е наложително само когато лично трябва да положите подпис. Това се случва, когато посетите нотариус за издаване на спесимен – заверка на образец на подписа ви, и когато отидете в Търговския регистър, където ще трябва занесете лично вече готовите документи. Познаваме всяка важна стъпка при регистрирането на компанията, което ни помага да се справим във възможно най-кратки срокове при стриктното спазване на националното законодателство в това отношение.

Свържете се със Счетоводна кантора Актив

Изпратете запитване, а ние ще се свържем с Вас в най-кратки срокове.

Задачата на ФСК Актив София е безпрепятствено, лесно и удобно да регистрира за вас онова юридическо лице, което по най-добрия начин ще може да отговори на вашата дейност и в сферата, в която искате да се развивате и растете. В зависимост от това дали фирмата е само ваша или е на няколко лица, кой поема личната отговорност и каква е спецификата на дейността, можете да избирате за регистрация на фирми между ЕООД, ООД или ЕТ.

Всички тези варианти имат своите предимства и недостатъци. Ще ви консултираме компетентно и отговорно какви са те и коя форма на юридическо лице да изберете при регистриране на фирма. По този начин бизнесът ви ще се развива, а ние ще можем да помагаме по всяко време, когато изберете нашите услуги за пълно счетоводно обслужване.

Ние гарантираме безупречно отношение към клиентите ни, което се дължи не само от опита, който натрупахме и постоянния стремеж към усъвършенстване и актуалност, но и на желанието освен клиенти, вие да станете и наши приятели. Затова винаги можете да разчитате на правилния съвет по отношение на правилната регистрация на фирма в София и ползите, които ще имате.

Процесът по регистрация на нова фирма не отнема много време, но са необходими точност и прецизност. Това налага да се заложи на големи професионалисти, които добре разбират и преценяват нуждите на всеки отделен клиент. През последните години процедурата значително се подобри и ускори, но всеки сериозен предприемач разчита на професионалистите да свършат тази работа.