Данъчни консултации

ФСК Актив София е специализирана във всички видове данъчни консултации. Ние можем да предложим гъвкави решения, съобразени с конкретните ви нужди и изисквания по отношение на оптимизирането и плащането на различните видове данъци. Ще ви консултираме професионално за всеки конкретен казус, който ви интересува.

Данъчното планиране е в основата на всяко успешно предприемачество. Законовото намаляване на задълженията към общинските и държавни институции ще помогнат на вашата дейност да расте и да се развива. За това можем да се погрижим ние. Стройната фирмена организация изисква висока отговорност за решаването на данъчните въпроси. Това е и причината компетентната данъчна консултация да е много необходима. Може да ви я предложим на високо професионално ниво.

Работим и дистанционно, чрез онлайн комуникация или чрез куриер. Това ще улесни още повече вашата работа, ще спести време, средства и напрежение. Предлагаме гъвкави решения по отношение на данъците, които дължите, като това може да ви спести значителни средства, които можете да реинвестирате и по този начин да разширите бизнеса си.

Нашата счетоводна къща консултира по въпроси, свързани с мита, такси и акцизи. Този специфичен сегмент от данъчните консултации е от изключителна важност за фирмите, които се занимават с внос и износ за трети страни на акцизни стоки, с висока или по-ниска добавена стойност.

Свържете се със Счетоводна кантора Актив

Изпратете запитване, а ние ще се свържем с Вас в най-кратки срокове.

Можем да ви помогнем в оптимизиране на данъците според изискванията на съответните закони. По този начин, ще намалите разходите си и ще имате възможност да инвестирате значителни средства в избрана и необходима за вас насока. Това се отнася за плащане на ДДС при юридическите лица и изплащането на дивиденти.

ФСК Актив може да консултира както физически, така и юридически лица. Плащането на данъци е еднакво важно за вас и като предприемач, и като гражданин. Консултацията при нас ще ви помогне ефективно да намалите данъчната си тежест. По този начин ще помогнете на семейния бюджет и ще можете да изразходвате спестените средства както желаете.

Счетоводната ни кантора контактува активно и професионално с данъчната администрация, което може в много голяма степен да улесни вашата дейност ако се доверите на нас. Ние познаваме законите и подзаконовите нормативни актове и ги прилагаме успешно в практиката, така, че да сме ви полезни при плащането на вашите задължения.

Можем да решим всички казуси по отношение на данъците и тяхното плащане. Ако сте физическо лице и се доверите на нашите услуги, ще имате възможност за значителни финансови облекчения със застраховка „Живот“. Услугите на ФСК Актив ще ви освободят от много досадни задължения и ще помогнат да се съсредоточите единствено в управлението на вашия бизнес.

Професионалният ни екип, който има богат опит в счетоводните услуги ще намери за вас конкретно и оптимално решение за всеки въпрос или проблем свързан с вашите данъци, независимо дали сте физическо или юридическо лице. Ние се намираме в София, на комуникативно място с лесен достъп.